Grondzeef huren

Wij verhuren grondzeven van het merk Pronar. Grondzeven van Pronar zijn een absoluut topmerk onder de trommelzeven en van zeer hoogwaardige kwaliteit, waar u als verhuurder enthousiast van zult zijn. Onze grondzeven produceren van 100 tot 250 ton per uur. 

Aanbod Pronar Grondzeven
Het kleinste model uit ons verhuuraanbod is de Pronar MPB 14.44. Deze mobiele grondzeef heeft een trommel van 4.4 meter lang en een effectief zeefoppervlak van 16.5 m2. Iets groter is de Pronar MPB 18.47 met een capaciteit tot 160 ton per uur en zeefoppervlak van 22.5 m2. De Pronar MPB 20.55 is weer een slag groter met een productiecapaciteit tot 200 ton per uur en zeefoppervlak van 30 vierkante meter.

Grondzeef huren

Wilt u een nog grotere grondzeef huren? Dan is ons grootste model van Pronar, de Pronar PB 20.72, wellicht een goede keuze voor u. Dit model heeft namelijk een productiecapaciteit van 250 ton per uur en een effectief zeefoppervlak van maar liefst 41 vierkante meter.

Bijzonder functioneel
Alle te huren grondzeven zijn naast het zeven van grond tevens geschikt voor het scheiden van afvalstoffen, waaronder groenafval. Ze zijn bovendien razendsnel gebruiksklaar. Zo zijn de uitvoerbanden binnen enkele seconden opgeklapt of neergelaten en kunnen de trommels in enkele minuten verwisseld worden zonder delen van de machine te verwijderen.

Pronar grondzeven

Onze partners
Voor het verhuren van grondzeven werken wij samen met een aantal partners. Zo kunnen we u vanuit het hele land bedienen. Bekijk op de verhuur pagina voor de dichtstbijzijnde te huren grondzeef vanuit uw locatie. 

Wilt u een grondzeef huren? 
Indien u één van onze grondzeven wilt huren kijkt u dan eerst op de verhuur pagina en selecteer uw regio. Neemt u vervolgens contact op met de betreffende partner. Dit kan via het aanvraagformulier op deze website of telefonisch. Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.
Huren
Huren