Zeefmachine

U bent top zoek naar een zeefmachine? Op onze website huurt u gemakkelijk en snel de juiste Pronar zeefmachine bij een van onze verhuurders! De verhuurders zijn in het bezit van zeefmachines en zijn aangesloten bij het verhuur netwerk opgezet door Herwijnen Machinery B.V. De verhuurders zitten door heel het land. U kunt dus gemakkelijk een zeefmachine bij u in de buurt huren! Wij hebben verschillende zeefmachines in ons assortiment die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Samen komen we op korte termijn tot een oplossing zodat u de machine zo snel mogelijk kunt gebruiken.

Pronar Zeefmachines
De trommelzeef is de eerste recycling machine die Pronar op de markt heeft gebracht, waarna andere recycling machines aan het assortiment zullen worden toegevoegd gedurende de komende jaren. Hieronder vindt u de informatie van de Pronar zeefmachines:
  • Tot 100 m3/uur --> MPB 14.44
  • Tot 160 m3/uur --> MPB 18.47
  • ​Tot 200 m3/uur --> MPB 20.55
  • ​Tot 250 m3/uur --> MPB 20.72

Voor elk zeefwerk, situatie kunt u een Pronar Zeefmachine gebruiken. Zo is de Pronar MBB 20.55 ideaal voor het scheiden van afvalstoffen, grond, zand, groenafval.

Zeefmachine Pronar

Ook een Zeefmachine huren?
Heeft u interesse om een zeefmachine te huren? Bekijk dan deze pagina waar u per provincies kunt kijken welke verhuurder bij u in de buurt zit. 
Huren
Huren